АГРИКО БЪЛГАРИЯ ООД

1256113597_idnri_1

„Агрико България” ООД е българо-холандско дружество създадено от холандската фирма „Агрико” и дългогодишния и партньор в България „Бонеро” ЕООД.

Фирмата, предлага произведен в Холандия посадъчен материал от 25 сорта картофи на Агрико Холандия, регистрирани в официалната Европейска сортова листа.

Доставките се извършват във всички райони на страната – директно от Холандия за по-големи доставки или от складовете на фирма ’’Агрико България” ООД и нейните дистрибутори в страната. Посадъчният материал се предлага придружен от фито-санитарни паспорти издадени от съответните органи в Холандия. Разфасовките са 10, 25 и 50 килограмови ютени чували, като на всяка опаковка са зашити етикети издадени от холандската инспекция NAK с отпечатани партиден номер, дата на пакетиране, сорт, клас, фракция и информация за третиране с химикали.
Посадъчният материал се съхранява в модерната хладилна база на фирмата намираща се на Гара Елин Пелин откъдето се транспортира до всички части на страната със собствен транспорт.

Фирмата осигурява консултации и технологична информация за своите клиенти по всички въпроси свързани с производството на картофи и търговията с тях.

За контакти:
Телефон: +359 2 975 12 45; 975 36 11; 974 34 15;
Адрес: София 1784, ж.к. Младост 1, бл. 24, вх. 2, ап. 5, пк 104

От AgNews BG

Прочетете също

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties е водеща компания с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.Предмета ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.