АГРОТАЙМ ООД

1286791108_56283_2

От създаването си през 1992 г. „Агротайм” ООД успешно се развива като една от водещите български селскостопански компании. През годините фирмата се е утвърдила като еталон за модерно земеделие и като пример за това как успешните европейски практики в развитието и управлението на селскостопански компании могат да се приложат и утвърдят в българските условия.

Чрез непрекъснатото обучение на своите специалисти, въвеждане на ноу-хау, прилагане на добри практики, използване на модерна техника и не на последно място добрия мениджмънт, фирмата е доказателство за това че селското стопанство в България може да е един динамично развиващ се и конкурентен сектор на българската икономика. Обявена още през 1995г. за една от най-динамично развиващите се компании в Централна и Източна Европа, днес „Агротайм” ООД е един от най-големите производители и износители на зърно. Заедно с дъщерната си компания “Аннона Грейн” АД , „Агротайм” обработва близо 100 000 декара земя в района на гр. Исперих и гр. Разград.

“Агротайм” е и един от големите работодатели в района, който осигурява постоянна работа на 370 души и наема допълнително около 120 сезонни работници.

Едновременно с тази дейност, фирмата изключително много държи и на развитието на диверсификацията на производството си – чрез отглеждане на трайни насаждения като малини и череши, като също така притежава и един от най-големите свинекомплекси в България с годишно производство от 60 000 прасета.

В плановете на фирмата е и стартиране на ораженрийно производство.

Работим в сътрудничество с водещи международни компании в областта на селското стопанство, с научни институти в Европа и България, семенарски къщи и водещи фермери, като се стремим да внедрим най-доброто от техния опит за нас.

И двамата собственика и управителя на „Агротайм” са избирани за „Агробизнесмен на България” – Иван Иванов (Крачунов) – през 1996г., а Теодор Иванов (Крачунов) – през 2005г. Тази престижна награда е поредното доказателство за значимостта и отличната репутация, с която се ползва компанията.

Фирмата членува в Българска земеделска камара, Българска асоциация на фермерите, Асоциация на свиневъдите в България, Национална асоциация на производителите на семена и посадъчен материал.

Тайната на успеха на „Агротайм” е непрекъснатия стремеж към обновяване и усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието в един изключително плодороден регион.

За контакти:
Телефон: 02/ 9533577; 9516931; 9549813
Адрес: Търговски офис: Гр. София; бул. „Витоша” №71, ет. 3

От AgNews BG

Прочетете също

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties е водеща компания с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.Предмета ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.