Начало / За нас

За нас

AGnews.bg е водещ сайт за новини,съвети и коментари в областта на селското стопанство.От самото ни създаване до днес,ние разработихме редица портали в полза на земеделието.Основната ни дейност е разработване на цялостни информационни системи за  различни отрасли -животновъдство,земеделие,недвижими имоти,производство и др.

През 2013 година изградихме и пуснахме в интернет пространството най-голямата платформа в България за покупко-продажба,отдаване под наем и наемане на земеделски земи –  Zem.BG.След успешното реализиране на проекта и стотиците доволни клиенти,ние решихме да направим крачка напред.

Осъзнавайки липсата на добре структурирано и надеждно предлагане на актуална селскостопанска информация,изградихме Земеделски Информационен Портал – AgNews.BG. Интернет платформа,която концентрира различни селскостопански услуги, съобразно промените в динамичната среда на агросектора.Съдържанието на портала е фокусирано към информацията,която е най необходима за оценката на дейността и икономическата ефективност на различните отрасли в селското стопанство.Също така искаме да покажем пред потребителската аудитория в това число земеделски производители,селскостопански фирми,български и световни инвеститори и др.,че земеделието и животновъдството дават сериозен принос в икономиката на страната.Порталът е важен източник за надеждна и актуална информация,нужна за успешното развитие на селското стопанство в България.

Нашия Екип:

За качествената поддръжка на портала се грижат специалисти от различни области на бизнеса като информационните технологии, земеделието,животновъдството,недвижимите имоти,иновациите и маркетинга.

Нашите цели:

  • Повишаване на заинтересоваността в агросектора
  • Подобряване на кореспонденцията между селскостопанските фирми и земеделските производители
  • Информираност за текущи и бъдещи европейски проекти
  • Разширяване на информационната база в агробиснеса
  • Минимизиране на разходите на фирмите чрез информираност
  • Подпомагане на българските фермери да осъществят международни контакти

Ние се стремим да направим нашите клиенти независими, единни,успяващи и същевременно да подпомогнем за устойчивото развитие на земеделието у нас,използвайки съвременните технологии на пълни обороти.