Начало / Новини / Други / Изложение “БГ храна и приятели” ще се проведе през декември в Пловдив

Изложение “БГ храна и приятели” ще се проведе през декември в Пловдив

dx590_2655033

Специализирано изложение “БГ храна и приятели” ще се проведе от 11 до 13 декември 2015 г. в палата 7 на Международен панаир-Пловдив, съобщиха организаторите от Асоциация БГ храна. Програмата включва и бизнес конференция на тема “БГ храна – предизвикателства и възможности”.

Събитията са насочени към българските производители на храни и напитки. Очаква се тази година да има представители и от Сърбия.

Изложението осигурява условия на участниците да преговарят и сключват реални сделки с български и чуждестранни корпоративни клиенти. След поредица от запитвания асоциацията е договорила с панаира възможност за изграждане на малки щандове с минимална площ от 2 кв. м. По този начин и по-малки фирми ще могат да участват в изложението.

На конференцията ще се коментират актуални за индустрията теми като проект на нов закон за храните, данък “вредни храни”, етикетиране на безалкохолни напитки, възможности за кулинарен туризъм, финансиране на участието в изложения в страната, дарителството на храна, ролята на сравнителните тестове на храни, стандартите за храни и потребителското доверие.

Поканите за конференцията и изложението могат да бъдат изтеглени от сайта на Асоциация БГ храна.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

 

От AgNews BG

Прочетете също

Село-Чавдар-4

Приключи административната оценка на 35 проекта по подмярка 7.2 за обновяване на паркове и площади

ДФ „Земеделие“ – Разплащателна агенция приключи оценката за административно съответствие и допустимост на 35 публични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

placeholder