Начало / Новини / Европроекти / Изпълнителна агенция по горите ще проведе закриваща пресконференция по проект за електронни административни услуги

Изпълнителна агенция по горите ще проведе закриваща пресконференция по проект за електронни административни услуги

deset-nachina-po-koito-gorite-ni-karat-da-se-chuvstvame-po-dobre-infografika-l

На 29.10.2015 г. от 15:00 ч. в зала „Анел“ на хотел „Анел“ (гр. София, бул. Тодор Александров № 14) ще бъде проведе закриваща пресконференция по проект № 13-31-42/30.04.2014 г. – „Подобряване на обслужването на гражданите и юридическите лица и осъществяване на ефективен контрол върху дейността на задължените лица чрез реализиране и внедряване на електронни административни услуги“, осъществяван с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
На пресконференцията ръководителят на проекта инж. Ивайло Иванов и екипът по проекта ще запознаят присъстващите с постигнатите резултати до момента и очакваното въздействие от финалното изпълнение на всички заложени по проекта дейности.

Целите и дейностите на проекта са съобразени и съответстват на редица национални и регионални стратегически документи, имащи отношение към модернизирането на администрацията.
Проектът е в съответствие с приоритетна ос III. “Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление“, подприоритет 3.1. „Подобряване на обслужването на гражданите и бизнеса, в това число чрез развитие на електронното управление“.

Периодът на изпълнение на проекта е 20 месеца.

Обща стойност на проекта: 792 822,43 лева

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

От AgNews BG

Прочетете също

75 животновъди заявиха помощ от втория транш за хуманно отношение към прасета

30 хил. лева се отпускат за собствениците на унищожени животни от Африканската чума

На последното си заседание УС на ДФ „Земеделие“ утвърди финансов ресурс в размер на 30 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.