Начало / Новини / Европроекти / Изпълнителна агенция по горите ще проведе закриваща пресконференция по проект за електронни административни услуги

Изпълнителна агенция по горите ще проведе закриваща пресконференция по проект за електронни административни услуги

deset-nachina-po-koito-gorite-ni-karat-da-se-chuvstvame-po-dobre-infografika-l

На 29.10.2015 г. от 15:00 ч. в зала „Анел“ на хотел „Анел“ (гр. София, бул. Тодор Александров № 14) ще бъде проведе закриваща пресконференция по проект № 13-31-42/30.04.2014 г. – „Подобряване на обслужването на гражданите и юридическите лица и осъществяване на ефективен контрол върху дейността на задължените лица чрез реализиране и внедряване на електронни административни услуги“, осъществяван с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
На пресконференцията ръководителят на проекта инж. Ивайло Иванов и екипът по проекта ще запознаят присъстващите с постигнатите резултати до момента и очакваното въздействие от финалното изпълнение на всички заложени по проекта дейности.

Целите и дейностите на проекта са съобразени и съответстват на редица национални и регионални стратегически документи, имащи отношение към модернизирането на администрацията.
Проектът е в съответствие с приоритетна ос III. “Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление“, подприоритет 3.1. „Подобряване на обслужването на гражданите и бизнеса, в това число чрез развитие на електронното управление“.

Периодът на изпълнение на проекта е 20 месеца.

Обща стойност на проекта: 792 822,43 лева

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

От AgNews BG

Прочетете също

Pigs on the farm. Happy pigs on pig farm. piglets

Огнище на Афиканска чума при домашни свине е потвърдено в България

На 31.08.2018 г. Националната референтна лаборатория потвърди инфекция с вируса на африканска чума при домашни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.