Начало / Новини / Министър Десислава Танева: Полагаме усилия да направи устойчив агросектор и устойчива хранителна индустрия

Министър Десислава Танева: Полагаме усилия да направи устойчив агросектор и устойчива хранителна индустрия

DSC_6542

Държавата, в лицето на Министерство на земеделието и храните, полага усилия да направи устойчив агросектор и устойчива хранителната индустрия, която е най-важна за потребителите и за страната ни. Това каза министърът на земеделието и храните Десислава Танева по време на откриването на международните специализирани изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд и дринк, SIHRE и Салон на виното. Танева пожела на всички участници и посетители ползотворни дискусии в намирането и прилагането на най-добрите решения в съответния бизнес, така че да се отговори на изискванията на потребителите и на обществените очаквания.

Над 380 български фирми и чуждестранни компании от Италия, Гърция, Словакия, Сърбия, Полша, Испания, Румъния, Унгария, Австрия, Германия, Холандия, Турция и други държави са сред изложителите на форума. За първа година Унгария е страна-партньор на Интерфуд & Дринк.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

От AgNews BG

Прочетете също

download

Уведомителните писма за директните плащания тръгват онлайн!

Кандидатите по схемите и мерките на директните плащания, ще получават вече онлайн уведомителните си писма …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.