Начало / Новини / Други / Награждават най-добрите млади вина на специална вечер на майсторите в Пловдив

Награждават най-добрите млади вина на специална вечер на майсторите в Пловдив

agnews.bg

Награди за най-добрите млади бели, червени и розе вина ще връчат организаторите на фестивала “Дефиле на младото вино” на специална вечер на майсторите днес.

Наградите са две – едната е на специализираното жури, а другата на публиката. В тазгодишното, седмо, издание на винения фестивал участват 26 изби от цялата страна.

“Хиляди идват в Пловдив за този дълъг уикенд, за да се насладят на виното. Нито дъжд, нито сняг може да спре интереса на любителите на младото вино да се докоснат до нашата продукция”, разказа Любозар Фратев, председател на Съвета по туризъм в Пловдив –  главен организатор на Дефилето.

Пловдивчани и гостите на града могат да си закупят билет, придружен със жетони за дегустация (1 жетон важи за 1 дегустация).  Общо 12 са местата за дегустации в Стария град, сред които къщи, ресторанти и открити площи. Самите дегустации пък продължават до неделя.

Паралелно с Дефилето на младото вино в Пловдив продължава и VІІ Международна среща за туризъм. В програмата на форума днес е включен еднодневен тур на участниците около Пловдив.

Източник :Топ Новини

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

 

От AgNews BG

Прочетете също

whatsapp_image_2020-01-07_at_153404.jpeg__623x416_q85_crop_subsampling-2_upscale

Удължава се срокът за групово ловуване на дива свиня до края на януари

До 31 януари 2020 г. се удължава срокът за групово ловуване на дива свиня в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.