Начало / Новини / Земеделие / НССЗ с изнесени приемни в Бяла и Ценово

НССЗ с изнесени приемни в Бяла и Ценово

agnews.bg - земеделски производители

Всеки вторник на месец февруари Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) организира изнесени приемни в област Русе. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата. През месеца се провеждат 7 приемни в областта, съобщават от НССЗ.

Днес, 16 февруари, Бяла – Общинска служба по земеделие от 10:00 до 12:30 часа. Също днес- с. Ценово – Кметството от 13:30 до 16:00 часа.

По време на изнесените приемни земеделските производители могат да получат на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане.

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

НССЗ провежда 162 изнесени приемни през февруари в цялата страна. Информация за провеждането на изнесени приемни, както другите консултантски и информационни дейности на НССЗ може да намерите на интернет страницата на службата в рубрика „Обучения и информационни дейности“.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

От AgNews BG

Прочетете също

1024-768-susha

Климатичните промени в Европа

Промените в климата ще застрашат бъдещето на земеделието в Европа, а в някои части на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.