Начало / Новини / Земеделие / НССЗ с изнесени приемни в Бяла и Ценово

НССЗ с изнесени приемни в Бяла и Ценово

agnews.bg - земеделски производители

Всеки вторник на месец февруари Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) организира изнесени приемни в област Русе. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата. През месеца се провеждат 7 приемни в областта, съобщават от НССЗ.

Днес, 16 февруари, Бяла – Общинска служба по земеделие от 10:00 до 12:30 часа. Също днес- с. Ценово – Кметството от 13:30 до 16:00 часа.

По време на изнесените приемни земеделските производители могат да получат на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане.

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

НССЗ провежда 162 изнесени приемни през февруари в цялата страна. Информация за провеждането на изнесени приемни, както другите консултантски и информационни дейности на НССЗ може да намерите на интернет страницата на службата в рубрика „Обучения и информационни дейности“.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

От AgNews BG

Прочетете също

75 животновъди заявиха помощ от втория транш за хуманно отношение към прасета

30 хил. лева се отпускат за собствениците на унищожени животни от Африканската чума

На последното си заседание УС на ДФ „Земеделие“ утвърди финансов ресурс в размер на 30 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.