Начало / Новини / Животновъдство / Последната за 2015 г. среща на животновъдите от област Варна ще се проведе на 23 декември

Последната за 2015 г. среща на животновъдите от област Варна ще се проведе на 23 декември

agnews.bg

На 23.12.2015 г /сряда/ от 14,00 ч в залата на „Напоителни системи”ЕАД-гр.Варна, бул.”Христо Ботев” №10 ще се проведе последната за 2015 година регулярна среща на Областния съвет по животновъдство.

На мероприятието ще присъстват: ръководителите от всички областни структури на Министерство на земеделието и храните, ангажирани с животновъдството: Областна дирекция „Земеделие”; Областна дирекция по безопасност на храните; Областна дирекция  Държавен фонд „Земеделие” – Разплащателна агенция; Териториалния областен офис към Националната служба за съвети в земеделието и Регионалния център към Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството и председателя на Българския лекарски съюз/на регистрираните ветеринарни лекари/ – гр.Варна.

Напомняме че членуването в Областния съвет по животновъдство е свободно. Всеки желаещ животновъд може да стане член и да присъства на месечните срещи.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

 

От AgNews BG

Прочетете също

download

Уведомителните писма за директните плащания тръгват онлайн!

Кандидатите по схемите и мерките на директните плащания, ще получават вече онлайн уведомителните си писма …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.