Начало / Новини / Други / Потрошиха стъклата на автомобила на горски надзирател от Сливен

Потрошиха стъклата на автомобила на горски надзирател от Сливен

 

В понеделник сутрин личният автомобил на горския надзирател Юсеин Шакиров „Форд Фокус”, оставен на сервиз в „Клуцохор” е осъмнал с разбити стъкла – съобщи самият той. А снощи гарираният на охраняем паркинг в „Дружба” негов служебен джип бива заварен с нарязани гуми.

Зад всичко това стои горската мафия – убеден е Шакиров. Тя не може да се примири с безкомпромисния ни отпор и ефективни действия срещу нейните попълзновения! – казва той.

Само през миналата седмица са съставени 10 акта за нарушения и заловени край Стара река 4 кубика от бял бор и 2 кубика дървесина. Истински екшън с бракониери и ловни кучета пък се разиграл край с. Ичера.

Ловците са избягали, а на местопроизшествието бива заварена агонизираща сърна с разпран корем и нахапани от кучетата задни части. Шокирани от гледката, надзирателите я откарват веднага на ветеринар, и след оказаната й помощ, тя бива отведена на разсадника в „Селището”.

Мафията няма да уплаши мен и колегите ми, акциите срещу бракониерите няма да спрат! Те ще срещнат твърд отпор и твърда ръка, ако не спрат с посегателствата и срещу нас! – заяви Шакиров.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

 

От AgNews BG

Прочетете също

75 животновъди заявиха помощ от втория транш за хуманно отношение към прасета

30 хил. лева се отпускат за собствениците на унищожени животни от Африканската чума

На последното си заседание УС на ДФ „Земеделие“ утвърди финансов ресурс в размер на 30 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.