Начало / Новини / Стартира втори прием на мостри за българския павилион в Шанхай

Стартира втори прием на мостри за българския павилион в Шанхай

1454260777_18534_1

От 1 до 29 февруари 2016 г. Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от ЦИЕ стартира повторна инициатива за събиране и изпращане на мостри на селскостопански и други продукти в Българския павилион в гр. Шанхай, КНР.

Инициативата по изпращане и промотиране на български продукти е в продължение на задълбочаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост между страните от ЦИЕ и Китай. Мостри от животински произход няма да бъдат изпращани и внесени на територията на КНР до приключване на процедурата за сертифициране на износ на български продукти в китайската страна.

Повечето от продуктите ще бъдат транспортирани по морска линия до пристанище Шанхай. Всички продукти, за които е необходим специален температурен режим при транспортиране, ще бъдат експортирани с въздушен транспорт.

В периода 1 – 5 февруари 2016 г. Центъра ще организира срещи за представяне на дейността си и предоставяне на повече информация за необходимата документация за изпращане на мострите. Срещите ще се проведат в гр. София, бул. „Васил Левски“ № 106. Всички заинтересовани е необходимо да заявят участие предварително на следните телефони: 02 843 10 40, 02 843 12 34.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

От AgNews BG

Прочетете също

75 животновъди заявиха помощ от втория транш за хуманно отношение към прасета

30 хил. лева се отпускат за собствениците на унищожени животни от Африканската чума

На последното си заседание УС на ДФ „Земеделие“ утвърди финансов ресурс в размер на 30 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.