Начало / ФИРМЕН КАТАЛОГ / Машини и съоръжения / HG & SONS- ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

HG & SONS- ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

1290016952_57614_2

Пречиствателни станции “BIO CLEANER” са перфектни съоръжения с отлична ефективност и лесни за управление. Простотата и практичността на дизайна на тези пречиствателни станции, който не включва ротиращи компоненти, е гаранция за ниските експлоатационни разходи и минимална консумация на енергия. Пречиствателни станции “BIO CLEANER” могат да бъдат монтирани както над и под земята,така и в съществуващи септични резервоари с което напълно отговарят на желанията на клиентите.

Пречиствателни станции “BIO CLEANER” не се нуждаят от зареждане с активна тиня и каквито и да било бактерии, прахчета, хапчета и други активатори. Тези пречиствателни станции нямат долен праг на постъпление на отпадни води. Пречиствателни станции “BIO CLEАNER” работят ефективно както при минимално,така и при максимално натоварвaне с отпадни води. Това означава, че дори да няма постъпление на отпадни води за известно време в пречиствателни станции “BIO CLEANER”, то процесът на пречистване се запазва без да е небходима каквато и да било допълнителна активация. Пречистващия процес в пречиствателни станции ”BIO CLEANER” стартира автоматично след подновяването притока на отпадни води.

Благодарение на високото си качество, пречистената вода може да се отведе в канал, река или да се използва за напояване на зеланчукови,овощни и др. градини, паркови площи или измиване на пътища.
Биологичните пречиствателни станции “BIO CLEANER” се доставят като напълно завършен продукт и пускането в експлоатация е част от доставката.

Гаранционен срок: 48 месеца ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ!

Пречиствателни станции “BIO CLEANER” модели от “BC-4” до “BC-25”.- разработени да пречистват отпадните води от индивидуални източници като семейни къщи, туристически обекти, сгради, пансиони и др.

Пречиствателни станции “BIO CLEANER” модели от “ВС-30” до “ВС-150”- разработени за пречистване на отпадни води от малки индивидуални източници.Например малки селища, отдалечени градове, хотели в планината, къмпинги, мотели, бензиностанции и малки промишлени предприятия.

БПСОВ 500-14000 Е.Ж. Тази Пречиствателна станция за отпадни води(БПСОВ)е подходяща за използване в населени места с повече от 500 жители.

БПСОВ за общини с повече от 500 жители е разработена с две степени. В първата механична степен се отделят твърдите вещества а във втората степен органичните субстанции на замърсяването като азот и съединения на фосфора.
Пречиствателни станции “BIO CLEANER” са изработени от изключително здрав, висококачествен и хомогенен полипропилен. Дебелината на полипропилена от който са изработени моделите от “ВС-4” до “ВС-25” е от 8мм(0,8см) до 10мм(1см) в зависимост от модела. Формата, дизайнът, конфигурацията, здравината на материала и уникалната технология без никакви помпи и ротиращи елементи правят тези Пречиствателни станции практически вечни.
Дружеството“HG&Sons”Ltd. – http://hg-sons.com/ София е ОТОРИЗИРАН ПРЕДСТАВИТЕЛ на компанията “ENVI-PUR” за цяла България.

За контакти:
Телефон: 0886 77 25 66, 0884 17 95 50
Адрес: гр. София, кв. Лозенец, бул. “Черни връх” 41

От AgNews BG

Прочетете също

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties е водеща компания с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.Предмета ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.