VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties е водеща компания с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.Предмета ни на дейност е продажба,ремонт и управление на недвижими имоти в България. Екипът ни от професионалисти с готовност ще отговорят на всички ваши въпроси относно закупуването на недвижима собственост в България и ще ви дадат обективен съвет, съобразен с изискванията ви.

VIP Bulgarian Properties предоставя висока надеждност на своите услуги. Ние щателно подхождаме към избора на партньори и сътрудничим само с проверени, отговорни и добросъвестни частни лица и строителни фирми. В дадения момент ние представляваме редица големи инвестиционно-строителни фирми и частни лица в България. Това предоставя възможност да се предложи широк избор на имоти, конкурентноспособни, както по цени, така и по местоположение.
Запитванията от страна на клиентите са разнообразни, затова ние правим сделки с всякакви видове имоти, за всеки вкус и бюджет. В нашия сайт има повече от 2000 предложения за апартаменти, къщи, земеделска земя и др., а в нашата база няколко хиляди обекта от пазара за имоти.

Контакти:

Фирма: VIP Bulgarian Properties
Телефон: +359 893 333 403
Адрес: гр.Бургас
Уебсайт: www.vipbulgarianproperties.com

От AgNews BG

Прочетете също

19ee48c1-982f-463b-8c9b-f7ad3997c8b4

ХИДРОГРОУ СИЙДС ЕООД

Фирмата предлага на пазара качество, коректност и висок стандарт. Търгуваме с висококачествени семена за зеленчукови …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.