Начало / Новини / Земеделие / Агрион предлага за продажба чрез търг земеделски земи в цялата страна

Агрион предлага за продажба чрез търг земеделски земи в цялата страна

агрион

Вече може да купите земя в цялата страна и чрез търг. Това стана възможно с новата услуга която предлага българската фирма Агрион. В техния сайт са публикувани предложението за покупко-продажба на земи и необходимата документация за участие в процедурата.

„Компанията спечели доверието на голям брой партньори, които разчитат на нея за реализирането на земята им на пазара. Това е нова и уникална възможност за българския пазар и най-вече за тези, които активно се занимават със земеделие, искат да разширят капацитета на стопанствата си и за онези, които имат желание да инвестират в подобен актив”, коментираха от мениджмънта на Агрион.

Агрион е сред най-бързоразвиващите се и динамични компании в сектора за управление на земеделска земя. През 2014 г. откри официално верига от офиси в цялата страна като към момента тя включва 25 търговски точки. През 2015 г. 98 % от земята, която управлява дружеството, е отдадена под аренда и се стопанисва.

“За по-малко от две години успяхме да изградим офиси в 24 града в страната и станахме предпочитан партньор на фермерите“, посочиха от компанията.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

От AgNews BG

Прочетете също

whatsapp_image_2020-01-07_at_153404.jpeg__623x416_q85_crop_subsampling-2_upscale

Удължава се срокът за групово ловуване на дива свиня до края на януари

До 31 януари 2020 г. се удължава срокът за групово ловуване на дива свиня в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.