ГРЕЙНИС ООД

1434181444_39612_1

Доставка и изработка по заявка на Водно-Електролизни HHO И МННО Газ-Генератори и Инсталации за добив на Оксиводороден газ, Електроенергия и Топлоенергия, с мощност от 10 кВт до 100 МВт.
Газът МННО се използва като Самостоятелно Гориво, или като Добавка към петролни горива – Бензин, Дизел, Метан, Пропан, в двигатели с вътрешно горене на автомобили, агрегати, газови турбини, горелки на парни котли, пещи, сушилни, бойлери и др.
МННО генераторите ползват като единствено “гориво” Дестилирана вода. Разход – 300 мл Вода 1,000 л МННО 1 кВтч.
Ел.захранването на генераторите се извършва от акумулатора на захранвания двигател, от мрежата – при стационарните варианти, от Соларни панели, Вятърни турбини, ВЕЦ, или Автономно – от собствена Парна турбина или Бутален Парен Двигател, с Алтернатор – без нужда от външно ел.захранване.
МННО-газът може да се използва също така за високотемпературно, чисто и точно запояване, нагряване, заваряване, наваряване, полиране, рязане, пробиване, топене, на метали, стъкло, керамика, камък, полимери и др.
МННО се произвежда чрез Модифицирана Електролиза на Вода, с Вибро-Акустична Активация на Електролита.
За разлика от обикновения ННО газ, МННО може да бъде изгарян в двигатели самостоятелно, БЕЗ да се смесва с друго гориво, може да бъде Компресиран безопасно до над 300 атм., пълненсъхраняван неограничено и транспортиран в стандартни Автогазови, промишлени и битови Метанови бутилки и цистерни, както и Втечняван при минус 178гр.С1bar.
МННО е ниско-експлозивен и работата с него е напълно безопасна.

За контакти:
Телефон: 0899171570
Адрес: София 1606 бул. Тотлебен 5

От AgNews BG

Прочетете също

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties е водеща компания с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.Предмета ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.