Начало / Новини / Други / „Златен скункс“ получи министърa на земеделието и храните Десислава Танева

„Златен скункс“ получи министърa на земеделието и храните Десислава Танева

http://gospodari.com/

ВИДЕО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК

Четири свръхлуксозни джипа за по 200 000 лева единия са си купили четири горски стопанства у нас. Обществената поръчка е била спечелена от бизнесмен от Сливен, който е бивш съученик на министъра на земеделието Десислава Танева. За това разказа Нова тв тази седмица.

Докато в парламента тъпчат на едно място и не смеят да погледнат по-смело на реформите, в Министерство на земеделието не само гледат напред смело, ами и харчат смело.

След скандала с джиповете, поръчани за горските стопанства, Боби Ваклинов грабна Златния скункс и отиде при министър Десислава Танева.

„След луксозните джипове за Горското предлагаме да се вземат и луксозни яхти на Морското. Изобщо хубаво е да си съученик на министър в днешно време. Сам си участваш в търг, печелиш го с най-високата възможна цена, пък дето се вика – по време на лятната ваканция може и да почерпиш. Евентуално…

Ама друго си е такива джипове да обикалят горите! Най-накрая и българската гора да види малко лукс. Това имейли, това кожа, това телевизия… Кеф! Надяваме се, че в Земеделското министерство ще преосмислят решението си и ще намерят по-разумно решение, въпреки че според министър Танева явно всичко си е наред.

„Знаете ли колко пари сме спестили в министерството. Колите се ползват, те са доставени. Те са за организиран лов за чужди туристи. 500 000 лева годишна нараства прихода от този туризъм”, коментира Танева.

„Чиста ли сте като момина сълза, г-жо Танева!?”, запита репортерът, в отговор на което министърът отговори: Абсолютно! И допълни: „Който не си върши работата в полза на обществения интерес трябва да си тръгва”.

Министър Танева прие скункса, като обеща да си сложи наградата на бюрото, защото не се притеснява.

Източник: Господари на ефира,  Репортер: Боби Ваклинов

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

 

От AgNews BG

Прочетете също

whatsapp_image_2020-01-07_at_153404.jpeg__623x416_q85_crop_subsampling-2_upscale

Удължава се срокът за групово ловуване на дива свиня до края на януари

До 31 януари 2020 г. се удължава срокът за групово ловуване на дива свиня в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.