ИРИ ТРЕЙД

1358927090_57285_2

Ири Трейд представя в България DEUTZ – FAHR – фирмата, която насочва развитието на земеделската техника от преди 100 години, с революционни изобретения, иновативни концепции и легендарна съпричастност към своите клиенти. За 75 години тракторите и комбайните на Deutz-FAHR са били утвърдено име за всички в селското стопанство.

Иновации с практическа насоченост. Здрави и неподправени селскостопански машини, вместо краткосрочни технологични трикове. DEUTZ-FAHR винаги е бил в предните редици на развитието на интелигентните трактори и зърнокомбайни.

Когато се търси качество, ергономичност и оборудване на високо ниво, тракторите и комбайните на DEUTZ-FAHR са лидери в Европа.

Пълният технологичен цикъл за обработка на фураж: косачки, сенообръщачки и балираща техника за кръгли и големи правоъгълни бали и самонатоварващи се ремаркета производство на DEUTZ-FAHR, се предлагат от Ири Трейд, заедно с всички необходими машини и съоръжения в помощ на млечните ферми.

Ири Трейд АД е представител за България на реномираната почвообработваща техника KONGSKILDE, прикачните и самоходни пръскачки BARGAM, напоителната техника IRTEC.

Друг важен приоритет в работата на Ири Трейд е високото качество на сервиза и следпродажбеното обслужване. Всички сервизни инженери имат онлайн връзка със складовете за резервни части . Електронният каталог позволява резервните части да могат да бъдат поръчани в рамките на само няколко секунди, което означава, че ще бъдат доставени във всяка точка за 24 часа.

За контакти:
Телефон: 02/ 854 80 70; -71; -72
Адрес: Централен офис – гр.София 1404, ж.к.Манастирски ливади – Б, бл.65, ет.4, Евроцентър

От AgNews BG

Прочетете също

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties

VIP Bulgarian Properties е водеща компания с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.Предмета ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.