Начало / Новини / Крими / Отмъстител с пушка уби крава и рани още три край Лом

Отмъстител с пушка уби крава и рани още три край Лом

agnews.bg

Неизвестен извършител уби с пушка крава на фермер в село край Лом и рани още три животни,съобщи Труд. Инцидентът е станал в петък следобед между селата Крива бара и Дондуково. Фермерът Е.Ч. /45 г./ и неговата съпруга  Б. Ч./44 г./ от Крива бара отглеждали коне, крави и биволици. Семейството обаче често пускало животните без надзор из района и те разоравали с копитата си реколтата на местните хора.

Към 16 часа в петък неизвестен пресрещнал оставените пак на воля добичета и открил стрелба по тях. Една крава паднала убита, а две други и една биволица били ранени. Чак привечер фермерите открили ранените животни и мъртвата крава и съобщили в полицията. На мястото е извършен оглед. От застреляното животно е изваден оловен куршум – най-вероятно е стреляно с ловна пушка.Стрелецът се издирва, съобщиха от полицията.

“Десетки пъти предупреждавахме собственика на кравите и конете, че животните му тъпчат нивите ни, но не направи нищо. Веднъж конете нахлуха дори и в парка на селото. Явно някой е решил сам да реши проблема, но жалко за добичетата, те не са виновни!”, коментираха жители на Дондуково.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

 

От AgNews BG

Прочетете също

whatsapp_image_2020-01-07_at_153404.jpeg__623x416_q85_crop_subsampling-2_upscale

Удължава се срокът за групово ловуване на дива свиня до края на януари

До 31 януари 2020 г. се удължава срокът за групово ловуване на дива свиня в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.