Начало / Новини / Други / Потрошиха стъклата на автомобила на горски надзирател от Сливен

Потрошиха стъклата на автомобила на горски надзирател от Сливен

 

В понеделник сутрин личният автомобил на горския надзирател Юсеин Шакиров „Форд Фокус”, оставен на сервиз в „Клуцохор” е осъмнал с разбити стъкла – съобщи самият той. А снощи гарираният на охраняем паркинг в „Дружба” негов служебен джип бива заварен с нарязани гуми.

Зад всичко това стои горската мафия – убеден е Шакиров. Тя не може да се примири с безкомпромисния ни отпор и ефективни действия срещу нейните попълзновения! – казва той.

Само през миналата седмица са съставени 10 акта за нарушения и заловени край Стара река 4 кубика от бял бор и 2 кубика дървесина. Истински екшън с бракониери и ловни кучета пък се разиграл край с. Ичера.

Ловците са избягали, а на местопроизшествието бива заварена агонизираща сърна с разпран корем и нахапани от кучетата задни части. Шокирани от гледката, надзирателите я откарват веднага на ветеринар, и след оказаната й помощ, тя бива отведена на разсадника в „Селището”.

Мафията няма да уплаши мен и колегите ми, акциите срещу бракониерите няма да спрат! Те ще срещнат твърд отпор и твърда ръка, ако не спрат с посегателствата и срещу нас! – заяви Шакиров.

© 2015 AgNews.BG | Всички права запазени. Позоваването на AgNews.BG е задължително!

 

От AgNews BG

Прочетете също

whatsapp_image_2020-01-07_at_153404.jpeg__623x416_q85_crop_subsampling-2_upscale

Удължава се срокът за групово ловуване на дива свиня до края на януари

До 31 януари 2020 г. се удължава срокът за групово ловуване на дива свиня в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.